Hoeveel hypotheek kan ik krijgen?

Je wilt verhuizen maar hoeveel hypotheek  kan je eigenlijk krijgen? Met onderstaande rekentool kun je uitrekenen in welke prijsklasse je je nieuwe woning kunt zoeken.

De rekentool geeft je echter een indicatie. Het zou zomaar kunnen dat bepaalde omstandigheden ervoor zorgen dat je minder of zelfs meer zou kunnen lenen. Maak daarom ook een vrijblijvende afspraak zodat we een nauwkeuriger berekening voor je kunnen maken.

MAXIMALE HYPOTHEEK BEREKENENNog meer handige rekentools

Maximale hypotheek berekenen

Je wilt een woning kopen maar je hebt geen idee wat je aan hypotheek kunt krijgen en in welke prijsklasse je kunt zoeken. Met de tool Maximale hypotheek berekenen krijg je een indicatie. Maak voor een definitieve berekening een afspraak met één van onze hypotheekadviseurs.

Huren of kopen?

Je woont in een huur huis en je wilt graag verhuizen. Je weet nog niet of je een huis wilt kopen of wilt blijven huren. Onze handige rekentool geeft je een idee. Is de eerste conclusie dat kopen voordeliger is? Maak dan een vrijblijvende afspraak met de hypotheekadviseurs van Klaassen & Retz uit Heerhugowaard voor hypotheek advies op maat.

Besparen op je hypotheek

Een hypotheek loopt vaak al jaren voor er weer eens naar wordt gekeken. Omdat er in de afgelopen jaren veel is veranderd op hypotheekgebied is het wellicht mogelijk te besparen op uw hypotheek, zodat je maandelijks meer geld overhoudt voor leuke dingen

Maak een vrijblijvende afspraak