Besparen op je overlijdens risico verzekering?

 

Besparen op je overlijdens risico verzekering?

 

Wij bieden u graag drie keuzes

Wij bieden aan om voor u te onderzoeken of in uw specifieke situatie een besparing op uw premie mogelijk is. Wij leggen u graag drie mogelijkheden voor:

U geeft geen behoefte aan nader advies van ons op dit gebied. Dat vernemen wij dan graag van u. Wij zullen u dan hierover niet meer benaderen.

U wilt alleen weten of uw huidige verzekering tegen dezelfde verzekerde som en tegen minimaal gelijkwaardige voorwaarden op dit moment tegen een lagere premie overgesloten kan worden. U wilt tevens weten hoeveel premie u over de resterende looptijd daarmee gaat besparen in vergelijking met de huidige premie die u nu betaalt. Onze kosten voor het maken van deze vergelijking bedragen: € 50,-.

Bereken hier de premie van uw overlijdensrisico

verzekering

U wilt een volledig nieuw advies waarbij gekeken wordt wat op basis van uw huidige situatie een juist verzekerd bedrag is en op welke wijze de premie’s zodanig betaald kunnen worden dat de eventuele uitkering later fiscaal zo vriendelijk mogelijk worden belast. Onze kosten voor het maken van dit advies bedragen € 125,-.

Aan het daadwerkelijk omzetten van de lopende risicoverzekering naar een nieuwe zijn kosten verbonden. Houd u er rekening mee dat, als het dan ook nog om een zogenaamd verpande polis gaat, het kan zijn dat ook de hypotheekverstrekker kosten rekent om de nieuwe polis te verpanden.

Graag vernemen wij van u uw keuze:

  •  

Maak een vrijblijvende afspraak

Geeft de rekentool aan dat u kunt besparen op uw overlijdens risico verzekering? Neem dan contact op met Klaassen & Retz voor een definitieve berekening.