Hypotheekadvies Heerhugowaard

Zoekt u een onafhankelijk hypotheekadviseur in Heerhugowaard? Eén met veel ervaring die jou een passend en verantwoord hypotheekadvies geeft? Kies dan voor de jarenlange ervaring en deskundigheid van Klaassen & Retz en maak een vrijbijvende afspraak.

Onafhankelijk hypotheekadvies

 

Klaassen & Retz Heerhugowaard is onafhankelijk.
U krijgt van ons altijd de meest objectieve vergelijking.
Onze hypotheekadviseurs volgen de renteontwikkelingen op de voet,
waardoor wij altijd de beste adviezen kunnen geven over de hypotheekvorm
die het beste bij u past.

Maatwerk in hypotheken en een persoonlijke aanpak en begeleiding zijn
al vele jaren de belangrijke pluspunten van Klaassen & Retz hypotheek advies in Heerhugowaard.

Hypotheekadvies op maat

 

Op internet vindt je veel over hypotheken. Een simpele hypotheekberekening is dan ook zo gemaakt. Maar daarbij een passende hypotheek kiezen is niet altijd eenvoudig. Er zijn heel veel hypotheekverstrekkers en die hebben allemaal hun eigen voorwaarden. Daarnaast is iedere situatie weer anders waardoor veel hypotheken op maat moeten worden gemaakt.

Wat is de beste hypotheek voor jou op dit moment van je leven maar ook voor de komende jaren? Hoe ziet je leven er over 10 jaar uit en past je hypotheek die je nu afsluit nog wel bij je?

Klaassen & Retz houdt niet alleen rekening met je woonwensen van nu maar ook van je woonwensen in de toekomst.

Wij geven je graag onafhankelijk advies op maat.

Zelf doen of laten doen?

 

Veel mensen denken dat ze geld en tijd besparen als ze zelf de hypotheek afsluiten, zonder tussenkomst van een hypotheekadviseur.

Zelf doen kost je een aardige tijdsinvestering. Banken vragen je namelijk het hemd van je lijf. Zelf een hypotheek regelen binnen een week gaat niet lukken. En dan zijn er ook nog de kleine lettertjes en de voorwaarden. je hebt ze misschien gelezen maar weet je ook echt wat er staat?

Velen hebben hier weinig diepgaande kennis van en weten niet waar ze op moeten letten. Dit zorgt later voor vervelende en onnodige verrassingen.

Wil je er zeker van zijn dat je de juiste hypotheek kiest voor jouw situatie nu en later en wil je geen onaangename verrassingen? Schakel dan een van de hypotheekadviseurs van Klaassen & Retz in.

Wij geven je al hypotheekadvies vanaf € 995,-

Onze handige rekentools

Maximale hypotheek berekenen

Je wilt een woning kopen maar je hebt geen idee wat je aan hypotheek kunt krijgen en in welke prijsklasse je kunt zoeken. Met de tool Maximale hypotheek berekenen krijg je een indicatie. Maak voor een definitieve berekening een afspraak met één van onze hypotheekadviseurs.

Huren of kopen?

Je woont in een huur huis en je wilt graag verhuizen. Je weet nog niet of je een huis wilt kopen of wilt blijven huren. Onze handige rekentool geeft je een idee. Is de eerste conclusie dat kopen voordeliger is? Maak dan een vrijblijvende afspraak met de hypotheekadviseurs van Klaassen & Retz uit Heerhugowaard voor hypotheek advies op maat.

Besparen op je hypotheek

Een hypotheek loopt vaak al jaren voor er weer eens naar wordt gekeken. Omdat er in de afgelopen jaren veel is veranderd op hypotheekgebied is het wellicht mogelijk te besparen op uw hypotheek, zodat je maandelijks meer geld overhoudt voor leuke dingen

Maak een vrijblijvende afspraak

U heeft een hypotheek nodig of u wilt besparen op uw hypotheek?  Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van de hypotheekadviseurs van Klaassen & Retz in Heerhugowaard voor hypotheekadvies op maat.

Ik wil een afspraak maken voor