Hypotheekadvies Heerhugowaard

Zoekt u een hypotheek? Dan wilt u natuurlijk de beste! Maar welke hypotheek past bij uw situatie van dit moment en welke houdt rekening met veranderende omstandigheden? Er bestaan in Nederland verschillende hypotheekvormen. Voor welke vorm u in aanmerking komt hangt af van uw situatie.

Goed en onafhankelijk hypotheekadvies in Heerhugowaard

U heeft onafhankelijk hypotheekadvies nodig? U bent waarschijnlijk op onze website terecht gekomen omdat u een woning wilt kopen en op zoek bent naar onafhankelijk hypotheekadvies. Misschien wilt u uw huidige hypotheek oversluiten. Goed hypotheekadvies welke past bij uw situatie is erg belangrijk.

Of u nu starter bent op de woningmarkt of doorstromer, alleenstaand of samen, in loondienst bent, een vast contract heeft of flexwerker bent; iedere situatie is anders en dat vraagt om een hypotheek op maat.

Wij kijken naar uw huidige situatie maar ook naar de toekomst. Past de hypotheek die u afsluit ook bij uw plannen voor later ? Wil één van u straks misschien minder gaan werken?

Wij geven onafhankelijk hypotheekadvies. Dit betekent dat we samenwerken met verschillende hypotheekverstrekkers en zo voor u de meest geschikte en goedkoopste hypotheek vinden.

Ontdek of wij bij u passen als uw hypotheekadviseur en laat ons onderzoeken wat uw mogelijkheden zijn. Intake gesprek is gratis.

Handige rekentools

Maximale hypotheek berekenen

Je wilt een woning kopen maar je hebt geen idee wat je aan hypotheek kunt krijgen en in welke prijsklasse je kunt zoeken. Met de tool Maximale hypotheek berekenen krijg je een indicatie. Maak voor een definitieve berekening een afspraak met één van onze hypotheekadviseurs.

Huren of kopen?

Je woont in een huur huis en je wilt graag verhuizen. Je weet nog niet of je een huis wilt kopen of wilt blijven huren. Onze handige rekentool geeft je een idee. Is de eerste conclusie dat kopen voordeliger is? Maak dan een vrijblijvende afspraak met de hypotheekadviseurs van Klaassen & Retz uit Heerhugowaard voor hypotheek advies op maat.

Besparen op je hypotheek

Een hypotheek loopt vaak al jaren voor er weer eens naar wordt gekeken. Omdat er in de afgelopen jaren veel is veranderd op hypotheekgebied is het wellicht mogelijk te besparen op uw hypotheek, zodat je maandelijks meer geld overhoudt voor leuke dingen

Maak een vrijblijvende afspraak

Is de rente gunstig en wilt u besparen op uw hypotheek of een eerste hypotheek afsluiten? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van de hypotheekadviseurs van Klaassen & Retz in Heerhugowaard voor een advies op maat.

  •