Huren of kopen?

Je staat in tweestrijd. Je woont nu in een huurwoning maar je wilt verhuizen.
Blijf je een woning huren of is het verstandiger een woning te kopen? Maak eens een globale berekening en trek je conclusies.

hypotheek

Andere handige rekentools

Maximale hypotheek berekenen

Je wilt een woning kopen maar je hebt geen idee wat je aan hypotheek kunt krijgen en in welke prijsklasse je kunt zoeken. Met de tool Maximale hypotheek berekenen krijg je een indicatie. Maak voor een definitieve berekening een afspraak met één van onze hypotheekadviseurs.

Huren of kopen?

Je woont in een huur huis en je wilt graag verhuizen. Je weet nog niet of je een huis wilt kopen of wilt blijven huren. Onze handige rekentool geeft je een idee. Is de eerste conclusie dat kopen voordeliger is? Maak dan een vrijblijvende afspraak met de hypotheekadviseurs van Klaassen & Retz uit Heerhugowaard voor hypotheek advies op maat.

Besparen op je hypotheek

Een hypotheek loopt vaak al jaren voor er weer eens naar wordt gekeken. Omdat er in de afgelopen jaren veel is veranderd op hypotheekgebied is het wellicht mogelijk te besparen op uw hypotheek, zodat je maandelijks meer geld overhoudt voor leuke dingen

Afspraak maken

Twijfel je over een huis kopen of een huis huren? De berekening geeft je een idee wat verstandig is in jouw geval. Lijkt het erop dat een huis kopen toch voordeliger is, maak dan voor de zekerheid een afspraak met de hypotheekadviseurs van Klaassen & Retz