Besparen op uw hypotheek

U heeft waarschijnlijk al jaren dezelfde hypotheek terwijl er op de hypotheekmarkt veel is gebeurt. Dan kan het zomaar zijn dat u nu teveel betaalt en u kunt besparen op uw hypotheek.

Andere handige rekentools

Maximale hypotheek berekenen

Je wilt een woning kopen maar je hebt geen idee wat je aan hypotheek kunt krijgen en in welke prijsklasse je kunt zoeken. Met de tool Maximale hypotheek berekenen krijg je een indicatie. Maak voor een definitieve berekening een afspraak met één van onze hypotheekadviseurs.

Kan ik deze woning kopen?

Je hebt het huis van je dromen gezien en je zou het dolgraag willen kopen. Zeker nu want de rente op een hypotheek is laag. Maar kan je deze woning eigenlijk wel kopen in jouw huidige financiële situatie. Bereken het zelf met onze handige tool.

Besparen op je hypotheek

Een hypotheek loopt vaak al jaren voor er weer eens naar wordt gekeken. Omdat er in de afgelopen jaren veel is veranderd op hypotheekgebied is het wellicht mogelijk te besparen op uw hypotheek, zodat je maandelijks meer geld overhoudt voor leuke dingen

Afspraak maken

Wilt u weten of u kunt besparen op uw hypotheek en maandelijks meer geld overhouden om leuke dingen van te doen? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze hypotheekadviseurs.